Inici / Cultura i oci / Xàtiva promou l’ús del valencià en les rebaixes
DSC00409

Xàtiva promou l’ús del valencià en les rebaixes

Política Lingüística distribueix 2000 cartells i 15000 etiquetes en valencià entre els comerços de la ciutat

Xàtiva, 3 de gener de 2018.- La Regidoria de Política Lingüística, amb la col·laboració de les associacions empresarials ADEXA i XACEX, ha llançat la campanya “RebaixesEnValencià”. La campanya consisteix en distribuir cartells i etiquetes en valencià per anunciar les rebaixes a les botigues i comerços que vulguen participar. “Es tracta -segons el regidor Alfred Boluda- d’incrementar l’ús social del valencià i alhora donar una imatge cohesionada del comerç xativí. A aquesta campanya en seguiran altres en diferents àmbits que tenen per objectiu normalitzar i impulsar l’ús social del valencià”. Segons el regidor, l’acció se centra en les rebaixes de gener, però s’espera poder reeditar-la en futures campanyes comercials.

En total s’han editat 2000 cartells i 15000 etiquetes. En principi, es compta amb la col·laboració d’ambdues associacions de comerciants per a distribuir-los entre els seus membres. Però pot adherir-se qualsevol comerç de la ciutat, en tractar-se d’una campanya oberta. Per això, qualsevol persona interessada pot adreçar-se a l’Ajuntament, al departament de Política Lingüística, on li lliuraran els materials.

Et pot interessar

Empar Penades

L’Ajuntament tornarà d’ofici els diners cobrats de més als alumnes del Conservatori “Lluís Milán” durant el curs 2010-2011

D’aquesta manera l’Ajuntament de Xàtiva acompleix la condemna que va sentenciar el Tribunal Suprem el …