Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva promou l’ús del valencià en les rebaixes
DSC00409

Xàtiva promou l’ús del valencià en les rebaixes

Política Lingüística distribueix 2000 cartells i 15000 etiquetes en valencià entre els comerços de la ciutat

Xàtiva, 3 de gener de 2018.- La Regidoria de Política Lingüística, amb la col·laboració de les associacions empresarials ADEXA i XACEX, ha llançat la campanya “RebaixesEnValencià”. La campanya consisteix en distribuir cartells i etiquetes en valencià per anunciar les rebaixes a les botigues i comerços que vulguen participar. “Es tracta -segons el regidor Alfred Boluda- d’incrementar l’ús social del valencià i alhora donar una imatge cohesionada del comerç xativí. A aquesta campanya en seguiran altres en diferents àmbits que tenen per objectiu normalitzar i impulsar l’ús social del valencià”. Segons el regidor, l’acció se centra en les rebaixes de gener, però s’espera poder reeditar-la en futures campanyes comercials.

En total s’han editat 2000 cartells i 15000 etiquetes. En principi, es compta amb la col·laboració d’ambdues associacions de comerciants per a distribuir-los entre els seus membres. Però pot adherir-se qualsevol comerç de la ciutat, en tractar-se d’una campanya oberta. Per això, qualsevol persona interessada pot adreçar-se a l’Ajuntament, al departament de Política Lingüística, on li lliuraran els materials.

Et pot interessar

NACX_JUANPERRO_300ppp-25

Xàtiva adjudica la direcció artística de Nits al Castell a Pro21 Cultural

El cartell de la XXII edició del festival internacional es presentarà en Fitur Xàtiva, 14 …