Alertes
Inici / Cultura i oci / EL BETLEM MONUMENTAL ESTARÀ OBERT FINS AL DIUMENGE DIA 7

EL BETLEM MONUMENTAL ESTARÀ OBERT FINS AL DIUMENGE DIA 7

Xàtiva, 4 de gener de 2018.- El Betlem Monumental, que tenia previst tancar les seues portes el dia de Reis, s’allarga un dia més en el calendari i estarà obert fins al diumenge dia 7. Aprofitant el bon temps i que aquest dia encara és festiu, la regidoria ha decidit ampliar les dates d’obertura del Betlem per donar resposta a la gran afluència de públic, local i forà, que aprofita els últims dies per visitar les instal·lacions.

S’espera que el dia del tancament s’hagen superat amb escreix les 100.000 visites, ja que a dia d’ahir se n’havien comptat un total de 94.757 i, en determinats moments del dia, encara es formen cues per accedir-hi.

Enguany, amb un calendari nadalenc més extens que mai, Xàtiva ofereix atraccions i activitats per gaudir fins a l’últim dia. Cal recordar que el Mercat Medieval també estarà obert fins al dia 7.

Et pot interessar

Xàtiva treballa en el seu Pla Local de Gestió de Residus

S’ha dissenyat un procés participatiu per a comptar amb l’opinió de la ciutadania i el …