Alertes
Inici / Cultura i oci / EL BETLEM MONUMENTAL ESTARÀ OBERT FINS AL DIUMENGE DIA 7
foto ampliació betlem

EL BETLEM MONUMENTAL ESTARÀ OBERT FINS AL DIUMENGE DIA 7

Xàtiva, 4 de gener de 2018.- El Betlem Monumental, que tenia previst tancar les seues portes el dia de Reis, s’allarga un dia més en el calendari i estarà obert fins al diumenge dia 7. Aprofitant el bon temps i que aquest dia encara és festiu, la regidoria ha decidit ampliar les dates d’obertura del Betlem per donar resposta a la gran afluència de públic, local i forà, que aprofita els últims dies per visitar les instal·lacions.

S’espera que el dia del tancament s’hagen superat amb escreix les 100.000 visites, ja que a dia d’ahir se n’havien comptat un total de 94.757 i, en determinats moments del dia, encara es formen cues per accedir-hi.

Enguany, amb un calendari nadalenc més extens que mai, Xàtiva ofereix atraccions i activitats per gaudir fins a l’últim dia. Cal recordar que el Mercat Medieval també estarà obert fins al dia 7.

Et pot interessar

WhatsApp Image 2019-10-09 at 12.27.21 (1)

GALERIA D’IMATGES: Celebració del 9 d’Octubre a Xàtiva