Alertes
Inici / Benestar social i salut / Xàtiva aprova ajudes de 43.000 € per a entitats de caràcter social
DSC08802_WEB

Xàtiva aprova ajudes de 43.000 € per a entitats de caràcter social

L’Ajuntament treu endavant la distribució de subvencions per a projectes d’associacions que treballen en l’àmbit de Benestar Social

Xàtiva, 4 de gener de 2018.– L‘Ajuntament de Xàtiva ha donat llum verda a la concessió d’ajudes per a associacions ciutadanes per a la realització d’activitats d’interès social, corresponent a l’exercici 2017. El global de les ajudes arriba als 43468,05 euros. Les ajudes es concedeixen sobre projectes presentats per les entitats socials, amb un pla d’actuació concret i un pressupost d’actuació.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha manifestat que “la filosofia d’aquest model és fugir de la discrecionalitat a l’hora de concedir subvencions i treballar colze a colze amb les associacions que estan en primera fila de la problemàtica. Pretenem atacar l’origen dels problemes, detectant les causes i redreçant la situació per evitar que s’arribe a situacions d’emergència social”.

L’objecte de les ajudes és el finançament de distints projectes d’acció social que duen a terme aquestes associacions. Totes les entitats beneficiàries formen part activa del teixit social de la ciutat i realitzen, sense ànim de lucre, activitats d’interés per a la comunitat. Aquestes associacions necessiten el recolzament institucional, atés que els seus recursos són limitats i resulten escassos per al desenvolupament de les seues activitats de caire social.

La distribució de les ajudes queda detallada en el següent quadre:

ASSOCIACIÓ

IMPORT DE L’AJUDA (€)

Aspromivise – C. Ocupac. La Costera

6816,84

Axem Àrea 13

2954

Acofem 13

5821,16

Gent de la Consolació

7421

Avsa-Xàtiva

4425

Afilacos

2325,4

Aibe Balcan Xàtiva

1345

Dones Tyrius

2223,32

AECC- Xàtiva

490,5

Cáritas La Seu

1633,78

Cáritas Sants Joan

1200

Cáritas Sant Pere

3100

Cáritas El Carme

2220

Cáritas La Mercé

1492,05

TOTAL

43468,05

Et pot interessar

Alerta per temperatures extremes a la Comunitat Valenciana

Punxa ací per veure l’informe diari Alerta de calor a la CV