Alertes
Inici / Benestar social i salut / El Consell de la Joventut va lliurar ahir el premi a la guanyadora del concurs “La UPCCA busca logo”
logo upcca

El Consell de la Joventut va lliurar ahir el premi a la guanyadora del concurs “La UPCCA busca logo”

logo upcca2

La Casa de la Joventut acollirà durant tot el mes de gener l’exposició dels logotips que varen participar en el concurs.

Xàtiva, 5 de gener de 2018.- Ahir, a les 19:00h, el Consell de la Joventut de Xàtiva va presentar el nou logotip de la UPCCA i va lliurar un xec de 200€ a la xativina Ana Gómez Molina com a guanyadora del concurs “La UPCCA busca logo”, que ells mateixos van organitzar en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat el passat 7 de novembre.

Un jurat format per 6 membres amb coneixements de conductes addictives, relacions amb la joventut, disseny i màrqueting, va triar el disseny d’Ana Gómez, de 23 anys i graduada en Multimèdia i Arts Digitals per la Universitat Catòlica de València, d’entre les 19 propostes presentades majoritàriament per gent jove de Xàtiva.

Al mateix acte es va inaugurar l’exposició de la resta de logotips, motivada per l’alta participació i la qualitat de les obres presentades, que es podrà visitar a la Casa de la Joventut durant tot el mes de gener.

Et pot interessar

Cartell CURS PREVENCIÓ BULLYING INFANTIL I JUVENIL

CURS PREVENCIÓ DEL “BULLYING” EN ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs sobre prevenció del “bullying” en activitats de …