Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut ofereix cursos de valencià per a nivells C1 i C2
Cursos JQCV

Joventut ofereix cursos de valencià per a nivells C1 i C2

Cuina smothiesCursos JQCV

Dissabte hi ha programat un curs de cuina per a aprendre a fer smoothies

Xàtiva, 11 de gener de 2018.- La Regidoria de Joventut organitza per a aquest dissabte 13 de gener un nou curs de cuina. En aquesta ocasió, el curs consistirà en aprendre a elaborar smoothies, batuts i sucs. Es tracta d’elaborar begudes amb base de llet, soja o altre tipus de beguda amb la combinació de fruites i verdures d’efecte depuratiu que constitueixen un tipus d’alimentació saludable. Aquest curs, que tindrà lloc d’11,30 a 13 hores, va adreçat a joves entre 16 a 30 anys. És gratuït però cal una inscripció prèvia. La inscripció ja està oberta fins a cobrir places.

D’altra banda, la nova programació juvenil ofereix dos cursos de valencià per a preparar la prova de coneixement de nivells C1 i C2. Aquests cursos, també adreçats a joves entre 16 a 30 anys, tenen un horari de 19 a 20 hores, dilluns i dimecres, per al nivell C2 i dimarts i dijous per al nivell C1. El preu d’aquests cursos de valencià és de 25 € al mes amb Carnet Jove i de 35 € sense. La inscripció ja està oberta fins a cobrir places.

Et pot interessar

DSC05737_WEB

Un grup de touroperadors i periodistes especialitzats coneixen la Xàtiva dels Borja

La iniciativa forma part de l’estratègia de promoció del Territori Borja Xàtiva, 28 de novembre …