Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Adjudicades les obres de pavimentació i drenatge del Jardí-Glorieta José Espejo
Glorieta José Espejo

Adjudicades les obres de pavimentació i drenatge del Jardí-Glorieta José Espejo

LOGO BUENO

L’Ajuntament acompleix el Pla Director d’Inversions “Xàtiva Creix” amb les reparacions i el manteniment dels jardins històrics de la ciutat.

Xàtiva, 23 de gener de 2018.- Encara no fa un mes que van començar les obres de drenatge i condicionament del sòl del Jardí de la Pau, i l’Ajuntament ja ha ja fet les primeres passes per actuar a la Glorieta José Espejo. Atenent així les necessitats de la ciutat i responent les demandes veïnals. A la Junta de Govern Local d’ahir dilluns es va adjudicar el contracte menor de pavimentació i drenatge de la Glorieta, incloses en el Pla Director d’Inversions “Xàtiva Creix”.

De la mateixa manera que el Jardí de la Pau, la Glorieta José Espejo presenta un desgast visible i profund del sol, propiciat principalment per un drenatge insuficient en època de pluja i el conseqüent arrossegament de sorra. El que ha provocat un descarnament de les soleres, les arquetes i el mobiliari urbà.

Les obres, que s’havien estimat en 20.000€ + IVA, han sigut adjudicades per un import bastant menor, 13.039€ + IVA, a l’empresa Proena de Chella, que ha competit amb les altres 5 empreses que també van ser convidades. En breu començaran les actuacions a la zona que consistiran bàsicament en la instal·lació de rases drenants a diversos punts per assegurar una base eficient en el recapte d’aigua i, posteriorment, s’aportarà terra de morter per aconseguir un terra ferm. També s’actuarà sobre el mobiliari urbà del jardí, que serà restaurat o renovat, depenent dels cassos.

Et pot interessar

DSC07245

La campanya “Tanquem el cercle, imitem la natura” promou el compostatge de residus orgànics

50 famílies xativines podran participar en una campanya que pretén traure del sistema de recollida …