Inici / Benestar social i salut / Comença el primer concurs de fotografia “Hàbits d’oci saludable”
Concurs UPCCA

Comença el primer concurs de fotografia “Hàbits d’oci saludable”

Els alumnes del TASOC i la UPCCA col·laboren en l’organització d’aquest projecte d’intervenció socioeducativa

Xàtiva, 5 de febrer de 2018.- Instagram, la xarxa social de fotografia més utilitzada pels joves a dia de hui, serà l’espai on es durà a terme el primer concurs de fotografia “Hàbits Saludables”, que estarà obert des del 5 fins al 19 de febrer i en què podran participar joves d’entre 14 i 18 anys. El projecte, organitzat pels alumnes de 2º d’Animació Sociocultural i Turisme del CIPFP La Costera en col·laboració amb la UPCCA (Unitat de Prevenció de Conductes Additives), pretén promocionar l’oci saludable i fomentar la diversitat i el desenvolupament físic, mental i emocional dels joves a l’hora de gaudir del temps lliure a la nostra ciutat, al mateix temps que reduir conductes de risc.

Les bases del concurs es poden trobar a l’Instagram d’Infojove i del CJX.

Et pot interessar

Contenidor roba usada_web

Xàtiva recull 50 tones de roba usada amb fins solidaris

La Fundació Cáritas disposa de 8 contenidors de recollida en diversos punts de la ciutat …