Alertes
Inici / Educació / Escolars de 4 centres de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres de FirAll 2018
escolars firall

Escolars de 4 centres de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres de FirAll 2018

Xàtiva, 7 de febrer de 2018.- Dins de la programació de la tercera edició de FirAll, certamen organitzat per Promoció Econòmica, han començat les visites d’escolars de la ciutat als camps d’alls tendres de l’horta de Xàtiva. El productor d’alls José Guerola explica als escolars les peculiaritats d’aquest conreu característic de Xàtiva. Enguany, participaran en les visites alumnes provinents de centres com Attilio Bruschetti, Pla de la Mesquita, Martínez Bellver, Taquígraf Martí o del centre ocupacional d’Aspromivise. La regidora d’Educació Amor Amorós ha manifestat que “els escolars fan un aprenentatge actiu i vivencial sobre el conreu de l’all tendre. És una manera d’obrir l’escola i aproximar-la a la terra i als nostres llauradors. Crec que és una activitat molt enriquidora per als alumnes donada la transmissió de valors positius que comporta”.

Et pot interessar

institut-josep-de-ribera

Xàtiva acceptarà demà la delegació de competències per a la construcció del nou aulari del Josep de Ribera

La ciutat acumula 7’5 milions € d’inversió en infraestructures educatives gràcies al Pla Edificant Xàtiva, …