Alertes
Inici / Educació / Escolars de 4 centres de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres de FirAll 2018
escolars firall

Escolars de 4 centres de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres de FirAll 2018

Xàtiva, 7 de febrer de 2018.- Dins de la programació de la tercera edició de FirAll, certamen organitzat per Promoció Econòmica, han començat les visites d’escolars de la ciutat als camps d’alls tendres de l’horta de Xàtiva. El productor d’alls José Guerola explica als escolars les peculiaritats d’aquest conreu característic de Xàtiva. Enguany, participaran en les visites alumnes provinents de centres com Attilio Bruschetti, Pla de la Mesquita, Martínez Bellver, Taquígraf Martí o del centre ocupacional d’Aspromivise. La regidora d’Educació Amor Amorós ha manifestat que “els escolars fan un aprenentatge actiu i vivencial sobre el conreu de l’all tendre. És una manera d’obrir l’escola i aproximar-la a la terra i als nostres llauradors. Crec que és una activitat molt enriquidora per als alumnes donada la transmissió de valors positius que comporta”.

Et pot interessar

camaleon

El CCX acull l’exposició Camaleó realitzada per l’alumnat del Programa d’Aula Compartida

El PAC és un programa, promogut des de l’I.E.S. Lluís Simarro i l’Ajuntament de Xàtiva, …