Alertes
Inici / Cultura i oci / Viatge jove a Sierra Nevada per menys de 200 €
granada individual iphone-01

Viatge jove a Sierra Nevada per menys de 200 €

granada individual iphone-01

Des de la Regidoria de Joventut hem programat una extensa programació de viatges amb la col·laboració de Nautalia Viatges, els quals realitzem durant tot l’any. Podeu consultar la programació completa a la Casa de la Joventut i en les nostres Xarxes Socials, Infojove Xàtiva.
La pròxima cita la tenim per al cap de setmana del 16 a 18 de Febrer, a Granada; Sierra Nevada, el PREU és de 198 € amb Carnet Jove i 208 € adults els SERVEIS INCLOSOS: Bus des de Xàtiva, Allotjament en Los Angeles Hotel & Spa 2 nits, desdejunis, Forfait en Serra Nevada 2 dies, segur de viatge i d’esquí i si no t’agrada esquiar també pots vindre a passejar et descomptem el Forfait l’ assegurança (-78€)
està pensat per a poder gaudir de l’esqui, i poder gaudir dels fantàstic ambient i gastronomia de la ciutat. Ens allotjarem a la ciutat i putjarem a esquiar, així que gaudirem moltíssim!
Encara queden places, si t’interessa, passa’t per la Casa de la Joventut i et donarem més informació. El nostre horari és de 10 a 13 h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20 h dilluns a divendres.

Et pot interessar

26 juliol de 2016- Els Amics de les Arts graven nou disc als estudis Ground Black Pepper de Cornellà de Terrri (Girona).  FOTOGRAFIES DE TONI VILCHES.

Els Amics de les Arts presentarà el seu últim disc ‘Un estrany poder’ al Nits al Castell de Xàtiva

El grup català amb tres Discos d’Or en la seua carrera i nombrosos premis de …