Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva participa en una trobada de corresponsals juvenils a Benicàssim
27336700_1910690455928108_2655775601902227959_n

Xàtiva participa en una trobada de corresponsals juvenils a Benicàssim

Xàtiva, 7 de febrer de 2018.- La Regidoria de Joventut aposta per la participació juvenil i posa en marxa diferents projectes i programes per incentivar-la i promocionar-la. Es vol escoltar l’opinió dels joves i, amb tal finalitat, s’ha creat un grup de corresponsals juvenils qui són alumnes de centres educatius que col·laboren amb el Centre d’Informació Juvenil difonent activitats entre els seus companys i companyes i arreplegant, també, els seus dubtes i propostes. Una de les funcions més importants dels corresponsals és que tenen veu i vot a l’hora de programar les activitats de Joventut.

Aquest cap de setmana es va celebrar una trobada en l’alberg juvenil de Benicàssim, per impartir formació i intercanviar experiències amb altres corresponsals juvenils de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéver i Bétera.

El programa de corresponsals juvenils està obert a la participació de qui ho desitge. Per a rebre més informació, cal adreçar-se a a la Casa de la Joventut, en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20 h de dilluns a divendres.

Et pot interessar

DSC06828

80 ANIVERSARI DEL BOMBARDEIG DE L’ESTACIÓ DE XÀTIVA

En complir-se 80 anys del bombardeig de l’estació de Xàtiva, l’Ajuntament i el Consell de …