Alertes
Inici / Ciutadania / Un taller per a joves facilitarà la participació de la població juvenil al decideiXàtiva 2018
Decideix Xàtiva Jove

Un taller per a joves facilitarà la participació de la població juvenil al decideiXàtiva 2018

El seu títol és “DecideiXàtiva JOVE Tu també tens veu” i se celebrarà aquest divendres 23 de febrer a la Casa de la Joventut de Xàtiva.


Des de la Regidoria de Joventut s’intenta estimular i facilitar la participació Juvenil en una gran varietat de programes, com ara el grup de corresponsals juvenils, i les diferents propostes i activitats que presenten diferents col·lectius de joves, a més de donar suport i impuls al consell de la joventut de Xàtiva i les diferents associacions juvenils, en aquesta ocasió col·laborem amb la regidoria de Participació i hem organitzat el pròxim 23 de Febrer de 18,00 a 20,00 h, en la Casa de la Joventut un taller DecideiXàtiva Jove: Tu també tens veu, que girarà entorn de la cerca de solucions per a fer front a les necessitats generals del municipi, i més concretament les que afecten directament a la població juvenil. Aquesta recerca es materialitzarà en el disseny i formulació, per part dels participants, de propostes concretes d’inversió, i / o d’activitats de foment de la participació.

Els pressupostos participatius són una eina de participació Ciutadana, en la qual els joves també tenen molt a dir, se sustenta en principis com la democràcia directa i la capacitat de decisió a través de les quals els ciutadans tenen la possibilitat de dissenyar, implementar i fer seguiment de les polítiques municipals.

Per a Miquel Alcocel, Regidor de Participació Ciutadana, “volem facilitar als joves espais del decideiXàtiva on puguen compartir amb altres la seua visió de la Ciutat per a després elaborar propostes que milloren la seua vida”. Continua Miquel recordant que “al decideiXàtiva’18 poden propossar i votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Xàtiva, abans de l’1 de gener de 2018, i a més a l’edició de 2018 s’iniciarà un procés de participació específic per a menors de 6 a 12 anys que podran decidir el destí de 10,000€.” Per a Alcocel “aquestes mesures, com els taller per a joves i el decideiXàtiva Infantil pretenen formar en temes de participació ciutadana generant moments i dinàmiques pròpies per a la població infantil i juvenil”.


Si vols ampliar informació, pots posar-te en contacte amb el departament de Participació, contactant a través de correu electrònic participacio@ayto-xativa.es o telefonant al 96 228 98 47, també pots consultar-nos al Centre d’Informació Juvenil, recordem que el nostre horari d’atenció és de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20 h. També pots tocar per telèfon al 962281803 o 962274342, enviar-nos un e-mail a: joventut@ayto-xativa.es o bé mitjançant les nostres xarxes socials (infojove Xàtiva)

Et pot interessar

final toni cabezon

Al voltant d’un centenar de persones han participat en els cursos de l’Escola de Ciutadania “Toni Cabezón”

La Regidoria de Participació Ciutadana prepara la programació de 2019 arran les propostes de les …