Alertes
Inici / Cultura i oci / Concurs del Dia de la Dansa
concurscartelldansa (1)

Concurs del Dia de la Dansa

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, convoca per tercera vegada el concurs de cartells per a commemorar el dia Internacional de la Dansa.
El concurs està obert als jóvens entre 14 i 30 anys.
Els cartells han de tractar el tema de la dansa i el moviment a més d’incloure la llegenda: “Abril: Mes de la Dansa, exposicions, tallers, activitats escolars i espectacle de dansa amb la col·laboració de Dani Miquel 13 i 14 abril “i deixar espai per a inserir-hi els logotips oficials. Els cartells han de tenir un format A3 han d’estar en suport paper o en format digital (jpg).
Amb totes les obres presentades se celebrarà una mostra que quedarà oberta al públic del 4 al 30 d’abril a la Sala d’exposicions de la Casa de la Joventut de Xàtiva.
Es concedirà un premi únic, que consistirà en un xec de 100€ a consumir en comerços locals de Xàtiva.
Per a participar es poden entregar les obres fins al 9 març de 2018, cal veure les bases completes a les nostres xarxes socials infojove Xàtiva o demanar més informació al Centre d’informació juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Moncada nº14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es. Telèfon: 962274342.

Et pot interessar

estatua-calixto3-colegiata-xativa2

Dues efemèrides relacionen Calixte III i Sant Vicent Ferrer

Demà es compleixen 600 anys de la mort del sant i dilluns 8 d’abril es …