Alertes
Inici / Cultura i oci / TALLER DE CUINA: Crepes
Taller GRATUÏT cuina

TALLER DE CUINA: Crepes

Avanç de la programació Jove de Març / Abril de 2018, que la presentarem el pròxim divendres 2 de Març en la Casa de la Joventut, no te la perdes!! Ve carregada de propostes per als pròxims mesos!!!


La Regidoria de Joventut organitza un taller de creps totalment gratuït, que tindrà lloc el pròxim divendres 2 de Març a les 18.00 en la casa de la Joventut


En aquest taller aprendrem la recepta de cuina típica europea d’origen francés bretó, i ho farem d’una manera amena i divertida, on tothom podrà cuinar. Provarem de fer creps tant dolços com salats, A més a més, no sols farem les receptes sinó que després les degustarem.
Aquests tallers de cuina estan tenint molt d’èxit entre els joves, l’únic requisit per vindre al taller és apuntar-se, les places són limitades.


Recordem que les activitats estan adreçades a joves d’entre 12 i 30 anys. Si estàs interessat a participar, contacta amb el centre d’informació Juvenil per reservar la teua plaça, per correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, presencialment C/Montcada núm. 14 en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabte i de 17 a 20 h de dilluns a divendres, o crida’n al telèfon 962274342 / 962281803. Encara queden places! Participa!!

Et pot interessar

estatua-calixto3-colegiata-xativa2

Dues efemèrides relacionen Calixte III i Sant Vicent Ferrer

Demà es compleixen 600 anys de la mort del sant i dilluns 8 d’abril es …