Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS DÓNA LA RECAPTACIÓ DEL BETLEM A GENT DE LA CONSOLACIÓ
entrega recaptacio belen

LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS DÓNA LA RECAPTACIÓ DEL BETLEM A GENT DE LA CONSOLACIÓ

 

Xàtiva, 28 de febrer de 2018.- Merce Climent, presidenta de l’associació xativina Gent de la Consolació, ha rebut aquest matí a mans de la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno, i del cap de la brigada, Pere Pau Ibáñez, els diners recaptats al Betlem Monumental de 2017.

Enguany s’han obtingut un total de 325€, provinents de les diferents fonts del Betlem on els visitants poden fer els seus donatius.

Tot que tant Gimeno com Ibáñez han manifestat la seua gratitud cap a la gent que realitza aquestes donacions, també han lamentat que, malauradament, no totes acompleixen el seu propòsit perquè hi ha gent que aprofita la visita per ficar la mà a les fonts i agafar monedes. “A la brigada ja estem pensant en un sistema per assegurar els donatius i impedir que ningú puga tirar mà dels diners”, ha apuntat el cap de la brigada.

Et pot interessar

DSC01431_WEB

Parcs i Jardins comença les tasques d’esporga i tractament dels plataners

Des d’ahir una empresa especialitzada realitza operacions de prevenció de risc i manteniment de l’arbrat …