Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS DÓNA LA RECAPTACIÓ DEL BETLEM A GENT DE LA CONSOLACIÓ
entrega recaptacio belen

LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS DÓNA LA RECAPTACIÓ DEL BETLEM A GENT DE LA CONSOLACIÓ

 

Xàtiva, 28 de febrer de 2018.- Merce Climent, presidenta de l’associació xativina Gent de la Consolació, ha rebut aquest matí a mans de la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno, i del cap de la brigada, Pere Pau Ibáñez, els diners recaptats al Betlem Monumental de 2017.

Enguany s’han obtingut un total de 325€, provinents de les diferents fonts del Betlem on els visitants poden fer els seus donatius.

Tot que tant Gimeno com Ibáñez han manifestat la seua gratitud cap a la gent que realitza aquestes donacions, també han lamentat que, malauradament, no totes acompleixen el seu propòsit perquè hi ha gent que aprofita la visita per ficar la mà a les fonts i agafar monedes. “A la brigada ja estem pensant en un sistema per assegurar els donatius i impedir que ningú puga tirar mà dels diners”, ha apuntat el cap de la brigada.

Et pot interessar

Cartell Inauguració Betlem 2018

Xàtiva inaugura la XXVIII edició del Betlem més gran d’Espanya

El Betlem Monumental de Xàtiva obrirà les seues portes el proper dissabte 15 de desembre …