Alertes
Inici / Sense categoritzar / Nuria Ubalde Ruiz guanya el concurs de fotografia “Hàbits d’Oci Saludable”
Foto lliurament premi

Nuria Ubalde Ruiz guanya el concurs de fotografia “Hàbits d’Oci Saludable”

Nuria Ubalde - foto guanyadora concurs ocisaludablextv_files

La xativina, de 18 anys, ha sigut guardonada amb un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre amb forfait, assegurança i lloguer de material inclosos.

Xàtiva, 1 de març de 2018.- Ahir a les 17:30h, Nuria Ubalde Ruiz va rebre a mans de la Regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer, el premi del concurs de fotografia “Hàbits d’Oci Saludable”.

El concurs, organitzat per l’alumnat de 2n d’Animació Sociocultural i Turisme (TASOC) del CIPFP La Costera amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Xàtiva (UPCCA), es va dur a terme a través de la xarxa social Instagram i pretenia fomentar l’oci saludable entre els i les joves de la ciutat.

Les bases van ser anunciades el passat 5 de febrer, i el període d’inscripció va finalitzar el 19.

Les 11 fotografies participants van ser valorades pel jurat del concurs, format per 6 membres amb coneixements de conductes i estils de vida saludables, i relacionats amb joventut, que va fallar a favor de la fotografia del compte d’Instagram nuriieeta_xtv, propietat de Nuria Ubalde Ruiz, una jove xativina nascuda l’any 2000.

El premi, consistent en un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre el dia 3 de març, inclou l’autobús d’anada i tornada, el forfait per un dia, l’assegurança de viatge i d’esquí i el lloguer del material. Aquest viatge està organitzat per la Regidoria de Joventut.

Tant des de la Regidoria de Prestacions Sanitataries com des de la UPCCA confien que aquesta iniciativa siga un primer pas per promoure estils de vida i d’oci saludable, i reduir conductes de risc entre la població més jove de Xàtiva i les rodalies.

Et pot interessar

DSC04453

L’Ajuntament de Xàtiva convoca dues places d’Auxiliar de Turisme

Aquestes places, com les que s’han convocat recentment, s’ocuparan per sistema de concurs-oposició Xàtiva, 20 …