Inici / Cultura i oci / VIATGES JOVES PER A PASQUA
segona pasqua-01

VIATGES JOVES PER A PASQUA

segona pasqua-01 Primera pasqua

La Regidoria de Joventut dins de la seua oferta de Viatges Joves ofereix en aquesta programació dos viatges, per una banda, la PRIMERA PASQUA CAMINO DE SANTIAGO del 31 de març al 7 d’abril amb un preu de 399 € amb CJ/ 409 € adults, inclou Autocar des de Xàtiva,seguiment durant tot el camí des de Sarrià a Santiago de Compostela a peu, allotjament i pensió completa, habitació doble, transport de motxilles, servei assistència, assegurança de viatge i guia, i amb visita guiada per Santiago de Compostela.

I per a la PASQUA DE SANT VICENT EIVISSA del 6 al 9 d’abril preu de 255 € amb CJ/ 265€ adults,inclou vol València-Eivissa-València, hotel 2 o 3 estreles en Eivissa i MP, trasllat de l’aeroport a l’hotel i viceversa, assegurança de viatge.

Et pot interessar

EnsembleJotaMartinezTrio

L’Almodí acollirà un recital de poesia i música medieval amb els instruments que es poden veure a la pila islàmica

Xàtiva celebra el Dia Internacional dels Museus amb la presentació d’un llibre sobre les dones …