Alertes
Inici / Ocupació i economia / Borsa de treball de contractació de personal tècnic i suport per al desenvolupament d’actuacions en el marc de l’acord territorial per a l’ocupació de la comarca costera-canal.
Ocupació
Ocupació

Borsa de treball de contractació de personal tècnic i suport per al desenvolupament d’actuacions en el marc de l’acord territorial per a l’ocupació de la comarca costera-canal.

Bases del procés de selecció i borsa de treball de contractació de personal tècnic i suport per al desenvolupament d’actuacions en el marc de l’acord territorial per a l’ocupació de la comarca costera-canal. Projecte: “empreniment social i territorial de la comarca costera-canal”

PDFBases procés selec. Proj. Experimental 2018-Solicitud-Autobarema-Val

Lliurament de documentació, 15 al 26 de març

 

Et pot interessar

Ocupació

Convocatòria borsa de treball de Bibliotecari/a

S’informa que per la Junta de Govern Local es va acordar el dia 3 de …