Alertes
Inici / Cultura i oci / GRUP DE MILLORA SICTED
sicted castell

GRUP DE MILLORA SICTED

El dijous 22 de març, es va reunir el grup de millora del SICTED (Sistema de Qualitat Turística en Destinacions) que tracta de que totes les empreses integrades en el sistema de qualitat es relacionen entre elles i coneguen el patrimoni del destí. Dimecres 21, el grup va visitar els Museus de la ciutat i el restaurant El Café de Carmela. Dijous va ser el torn de Montsant, el Castell i El Mirador del Castell. A més, el dia 21 de març 10 noves empreses adherides començaren amb la seua primera sessió formativa.

Et pot interessar

CARTELL BX

II Centenari Blai Bellver 1818-2018. – Xàtiva, del 8 al 30 novembre

PROGRAMACIÓ II CENTENARI BLAI BELLVER . Dijous, 8 novembre, a les 20.00h Casa de Cultura, …