Alertes
Inici / Educació / L’escoleta de Pasqua comença el proper dijous

L’escoleta de Pasqua comença el proper dijous

Xàtiva, 27 de març de 2018.- La Regidoria d’Educació informa que el proper dijous 29 de març, i fins el 6 d’abril, estarà en funcionament l’escoleta de Pasqua. Totes les mares i pares interessats a apuntar els seus fills i filles ho poden fer inscrivint-los des de ja a la Casa de la Joventut. El preu de la matrícula es fixa en 30 euros. Si el xiquet o xiqueta s’apuntara més tard del dia d’inici d’activitats, es farà un preu proporcional als dies que s’haja ocupat la plaça.

L’horari de l’escoleta és de 9:30 a 13:30 hores, encara que l’horari per a la recollida de xiquets s’allarga fins a les 14:00h. També hi ha un servei d’escola matinera de 8 a 9h.

El lloc de celebració de l’escoleta de Pasqua és el CPEIP Gozalbes Vera. L’edat dels xiquets a matricular va des dels 3 anys d’educació infantil fins als 10 anys d’educació primària (excepcionalment fins a 12 anys si tenen germans o germanes més xicotets matriculats).

Hi ha eixides programades, gimkanes, jocs, lectura, contacontes, esports i anglés.

Et pot interessar

El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar Xàtiva, 11 d’octubre …