Alertes
Inici / Sense categoritzar / Xàtiva organitza aquest cap de setmana tallers de tècnica vocal per a teatre i de cuina vegetariana dirigits a joves

Xàtiva organitza aquest cap de setmana tallers de tècnica vocal per a teatre i de cuina vegetariana dirigits a joves

Tècnica Vocal per al teatre (1) TALLER CUINA VEGETARIANA Peníscola (1)

S’obri el termini d’inscripció per al viatge jove a Peníscola

Xàtiva, 12 d’abril de 2018.- La Regidoria de Joventut realitza aquest divendres 13 d’Abril de 17,30 a 19,30 hores un taller de tècnica vocal per al teatre, amb la intenció de reforçar al grup de teatre KritiKaos que està sorgint entre alguns joves usuaris de la Casa de la Joventut i per tal de donar suport a les inquietuds artístiques dels joves de Xàtiva. Aquests tallers van adreçats a joves d’entre 16 i 30 anys, són gratuïts però cal una inscripció prèvia. La inscripció ja està oberta fins a cobrir places.

D’altra banda, Joventut organitza un taller de cuina vegetariana totalment gratuït, que tindrà lloc el pròxim dissabte 14 d’abril a les 11 h en la casa de la Joventut. En aquest taller aprendrem diferents receptes de cuina vegetariana confeccionant un menú deliciós que podrem degustar en finalitzar el taller. Aquests tallers estan tenint molt d’èxit entre els joves. L’únic requisit és la inscripció prèvia: les places són limitades.

Viatge Jove en el Pont de Maig: Peníscola

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva en col·laboració amb Nautalia Viajes continua amb l’oferta de viatges joves. La pròxima cita serà del 28 Abril a l’1 de Maig (el pont de Maig) i ens proposen una fantàstica estança en Peníscola per 121 € CJ /131€ adults.

Els serveis inclosos són estada a l’Hotel Acuazul, pensió completa en habitacions dobles, triples o quàdruples i assegurança de viatge.

Per a més informació i inscripcions contacta amb el Centre d’informació juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Montcada núm. 14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es. Telèfon: 962274342.

Et pot interessar

Les visites escolars als camps d’alls tendres donen el tret d’eixida a la cinquena edició de FirAll

Els centres educatius de Xàtiva participaran en l’activitat conduïda per José Guerola i Pep Gimeno …