Alertes
Inici / Benestar social i salut / Benestar Social posa en marxa el Programa Ganbaru dirigit a xiquets i joves d’entre 6 i 16 anys
Cartell_Ganbaru

Benestar Social posa en marxa el Programa Ganbaru dirigit a xiquets i joves d’entre 6 i 16 anys

El programa ha començat al mes d’abril per a atendre a un total de 20 menors

Servirà entre d’altres per reforçar aspectes escolars, treballar habilitats socials i reduir els factors de risc social

Xàtiva, 26 d’abril de 2018.- El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa el Programa Ganbaru al Punt Social Engai, un dels nous projectes per al 2018 impulsats des de la Regidoria de Benestar Social.

Aquest programa està dirigit a xiquets i joves, de 6 a 16 anys, pertanyents a famílies ateses des dels Serveis Socials per reforçar aspectes escolars, treballar les habilitats socials, potenciar la prevenció i reduir els factors de risc social. Els participants es divideixen en dos grups, diferenciats per edat, i són atesos per professionals dels Serveis Socials Municipals.

Es realitzaran tasques de reforç escolar i propostes d’oci saludable, així com tallers i activitats lúdiques per a respondre a les necessitats específiques dels menors, amb una metodologia basada en el protagonisme del xiquet o el jove, en el seu procés de maduració i des d’una opció clara per la generació d’espais educatius que possibiliten el desenvolupament de relacions interpersonals constructives sanes i facilitadores d’intercanvi d’experiències i aprenentatges.

El Programa, que s’ha iniciat en aquest mes d’abril per atendre a un total de 20 menors, ha estat molt ben rebut per les famílies destinatàries. Amb aquesta iniciativa es pretén crear un nou espai i desenvolupament per als Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva, en el que poder sustentar un enfocament de treball integral i comunitari amb les famílies beneficiàries.

Et pot interessar

José Vicente - Trobada salut Salamanca

El regidor de Sanidad asiste a unas Jornadas sobre Discapacidad Intelectual y Cuidados en la Vejez

El encuentro, destinado principalmente al papel de las instituciones, se desarrolla en Salamanca entre hoy …