Alertes
Inici / Benestar social i salut / La IV Fase del Pla d’Inclusió eleva a 98 les persones que troben feina gràcies a aquest programa de Benestar Social
DSC02026

La IV Fase del Pla d’Inclusió eleva a 98 les persones que troben feina gràcies a aquest programa de Benestar Social

La inversió duta a terme per l’Ajuntament en el Programa de Polítiques Inclusives arriba als 350.000 euros en el que va de legislatura

Xàtiva, 8 de maig de 2018.- Hui s’han incorporat a l’Ajuntament els 15 nous treballadors que formen part de la quarta fase del Programa de Polítiques Inclusives (PI) de la Regidoria de Benestar Social. Amb elles i ells, ja suma un total de 98 persones les qui han trobat ocupació gràcies a aquest pla. Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo els han rebut per a donar-los la benvinguda com a nous treballadors municipals. Completaran 6 mesos de treball en diferents departaments de l’Ajuntament de Xàtiva, amb una jornada de 25 hores setmanals.

Cerdà s’ha dirigit als nous treballadors del PI per tal d’incidir “en l’aposta important que fa aquest Ajuntament per aquelles persones que per les seus circumstàncies són usuàries dels serveis socials per tal d’ajudar a canviar les seues situacions personals i familiars, anant un pas més enllà de les ajudes econòmiques”. L’alcalde ha animat als nous usuaris del PI a “aprofitar l’oportunitat de ser treballadors municipals durant sis mesos, per a formar-vos i conèixer un nou lloc de treball. Sou un més d’aquesta casa”, ha conclòs Cerdà.

Per la seua banda, Angulo ha comentat que el PI “és una mesura interessant per al creixement laboral i econòmic tant dels usuaris com de les seues famílies. És tracta d’una ajuda mútua, ja que l’Ajuntament ajuda a aquestes persones i elles ens ajuden a portar endavant els distints serveis municipals”.

Amb aquesta quarta fase, la inversió duta a terme per l’Ajuntament de Xàtiva en el Programa de Polítiques Inclusives s’eleva als 350.000 euros en el que va de legislatura. Les destinacions dels nous empleats municipals són la brigada de serveis públics, el castell, Sant Domènec, la Casa de la Ciutat, la Casa de Cultura, el Jardí del Palasiet, Sant Agustí i el CCX. Un departament que es veurà especialment reforçat pels nous treballadors serà el servei d’assistència domiciliària, amb tres de les quinze persones incorporades.

Aquest programa es va iniciar en març de 2016. L’objectiu general del PI és facilitar la integració dels seus beneficiaris en el món laboral, oferint-los un treball com a element estructurant de la vida, de la integració i del conjunt de relacions socials. Les persones beneficiàries han estat seleccionades per l’equip social base de l’Ajuntament entre els usuaris que compleixen una sèrie de requisits establerts al programa.

Et pot interessar

Presatacions Sanitàries al Centre de Salut

Prestacions Sanitàries cedeix material al Centre de Salut per a la formació en RCP

Xàtiva, 6 de febrer de 2019.- La regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer, va fer …