Inici / Benestar social i salut / Xàtiva exporta bones pràctiques en inclusió social
JORNADA BONES PARACTIQUES BS MONTCADA

Xàtiva exporta bones pràctiques en inclusió social

Xàtiva, 9 de mayo de 2018.- Ahir dimarts, la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, va participar en la jornada de bones pràctiques en inclusió social, celebrades a la localitat valenciana de Montcada, invitada per l’organització. La regidora va compartir les experiències de les polítiques de Benestar Social impulsades per l’Ajuntament de Xàtiva. Tal com es va informar el passat 25 d’abril, la Casa de la Cultura de Xàtiva va acollir la I Jornada de Bones Pràctiques en Inclusió Social, que va comptar amb dues taules rodones en torn a aquest tema. Amb motiu de la seua participació a les jornades de Montcada, la regidora Angulo va expressar en xarxes socials que “govern valencià, ajuntament i professionals treballem cada dia per millorar la vida de la gent”.

Et pot interessar

DSC02026

La IV Fase del Pla d’Inclusió eleva a 98 les persones que troben feina gràcies a aquest programa de Benestar Social

La inversió duta a terme per l’Ajuntament en el Programa de Polítiques Inclusives arriba als …