Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut ofereix un campament d’estiu a Alcossebre per a joves de Xàtiva, Canals, Alcúdia de Crespins i Moixent
Cartell campament estiu (foto)

Joventut ofereix un campament d’estiu a Alcossebre per a joves de Xàtiva, Canals, Alcúdia de Crespins i Moixent

Cartell campament estiu

Xàtiva, 10 de maig de 2018.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva en col·laboració amb les regidories de Joventut de Canals, Alcúdia de Crespins, Moixent i organitzat per l’associació Impuls han planificat una escapada jove a Alcossebre (Castelló) del 10 al 13 de juliol, al Campament Jaume I, per a joves de 12 a 16 anys.

El campament té un cost de 90 € per als joves empadronats als municipis col·laboradors i de 130 € per als joves d’altres municipis. El preu inclou el transport, l’estada (4 dies, 3 nits) amb manutenció completa, activitats a la natura i aquàtiques, equip d’animació i assegurança.

Les places són limitades. Per a més informació i inscripcions contactar amb el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Montcada núm. 14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es. Telèfon: 962274342.

Et pot interessar

Curs Educació i Esport + Educació per a la Salut i primers Auxilis

La Casa de la Joventut acull un Curs d’educació i esport amb educació per a la salut

El curs, de 50 hores i amb un preu de 65 euros, comença la propera …