Alertes
Inici / Benestar social i salut / El Programa INTEGRA de Tyrius millorarà la capacitació de les dones per accedir a l’àmbit laboral
Tyrius_Benestar

El Programa INTEGRA de Tyrius millorarà la capacitació de les dones per accedir a l’àmbit laboral

La formació, que es durà a terme a Xàtiva, compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social

Xàtiva, 14 de maig de 2018.- Benestar Social col·laborarà amb l’Associació Tyrius i la Generalitat Valenciana en el Programa INTEGRA, que té la finalitat de millorar la capacitació de dones amb especials dificultats per accedir a l’àmbit laboral.

El Programa ofereix la possibilitat de participar en activitats formatives en motivació cap a l’ocupació, orientació laboral, formació pre-laboral, formació específica en auxiliar d’ajuda a domicili, així com formació en auto-ocupació i foment del cooperativisme. INTEGRA, a més, oferirà la possibilitat de comptar amb un servei de tutorització a través del qual s’acompanyarà a les dones en el procés d’inserció laboral, oferint-les assessorament jurídic i psicològic.

Els objectius del programa són la promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en tots els àmbits de la societat actual, l’empoderament de les dones participants, el foment de la motivació col·lectiva i la potenciació de l’orientació laboral.

Tyrius ha escollit la comarca de la Costera per tal de realitzar aquest curs, que tindrà lloc a la seu de les Ames de Casa de Xàtiva, on s’haurà de portar la documentació i on realitzarà la selecció de dones participants. Les places són limitades i la selecció es realitzarà durant els mesos de juny i juliol. El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 fins el 22 de juny i les entrevistes es duran a terme a partir de juliol. El curs tindrà quatre mòduls diferenciats, amb un total de 85 hores, i l’horari serà de 9:30 a 12:30.

«Des del Departament de Benestar Social li estem donant molta importància a la formació en aquests serveis, i volem que entre tots els actors que estem tractant de traure-les de l’exclusió puguem oferir una eixida formativa i laboral a aquestes dones per a que puguen portar endavant a les seues famílies i els seus programes de vida», ha explicat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

Et pot interessar

xxv aniversari centre salut

El Centre de Salut Ausiàs March celebra el seu 25è aniversari

Els dies 8, 9 i 10 de novembre el Centre de Salut acollirà diverses activitats …