Alertes
Inici / Educació / Una Corporació infantil
DSC02193

Una Corporació infantil

DSC02215DSC02211 DSC02197DSC02193 DSC02189 DSC02183

Alumnes de 6è de primària del CP Taquígraf Martí visiten l’Ajuntament per entrevistar l’alcalde Roger Cerdà

Xàtiva, 23 de maig de 2018.- Aquest matí, un grup de 14 alumnes de sisè de Primària del CP Taquígraf Martí ha visitat l’Ajuntament de Xàtiva per a realitzar una entrevista periodística a l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà. L’activitat, que forma part de la programació de la setmana cultural del col·legi, va estar sol·licitada pels mateixos alumnes, qui van formalitzar la petició mitjançant cartes manuscrites per part de cadascun d’ells. Els xiquets i xiquetes del Taqui han fet una sèrie de preguntes relacionades amb l’activitat municipal, així com de caire personal sobre preferències, gustos i aficions del primer edil. Una vegada finalitzada l’entrevista, que s’ha celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament, Cerdà ha explicat als alumnes el funcionament d’un plenari municipal i, posteriorment, els ha mostrat diverses estàncies de la Casa de la Ciutat, com la sala de juntes de govern o el despatx d’alcaldia. En finalitzar l’acte, els xiquets i xiquetes participants han estat obsequiats amb un xicotet record de la seua visita.

Et pot interessar

LA DIPU TE BECA

23 joves es beneficiaran aquest estiu a Xàtiva del Programa «La Dipu et beca»

BASES DIPU ET BECA_ESTUDIANTS_2018 MODEL I_INSCRIPCIÓ_DIPU ET BECA_ESTUDIANTS_2018 AUTOBAREMACIÓ_DIPU ET BECA_ESTUDIANTS_2018 ANNEX I_TITULACIONS_DIPU ET BECA_ESTUDIANTS_2018 …