Alertes
Inici / Cultura i oci / L’AJUNTAMENT CEDEIX UN AUTORETRAT D’ATTILIO BRUSCHETTI AL SEU COL·LEGI
DSC02803

L’AJUNTAMENT CEDEIX UN AUTORETRAT D’ATTILIO BRUSCHETTI AL SEU COL·LEGI

Aquest matí, l’Ajuntament de Xàtiva ha fet lliurament al CP Attilio Bruschetti d’un autoretrat del filàntrop italià que dóna nom al centre. L’autoretrat, pintat per Bruschetti en 1925, va ser adquirit per l’Ajuntament recentment a un col·leccionista particular de la ciutat, per la quantitat de 750 euros. Ara, el quadre, un oli sobre llenç de petit format, quedarà custodiat en dipòsit al centre escolar. Per tal de fer entrega de l’obra, l’alcalde Roger Cerdà i el regidor de Cultura, Jordi Estellés, han visitat aquest matí el col·legi, on han estat rebuts per la directora del centre, Pilar Casanova.

Et pot interessar

DSC05201

XÀTIVA MILLORA LES SEUES INFRAESTRUCTUES I INSTAL·LACIONS AMB L’AJUDA DE LA DIPUTACIÓ

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, visita Xàtiva En total s’ha invertit al voltant …