Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / MEDI AMBIENT PREMIA LES ESCOLES
DSC02961

MEDI AMBIENT PREMIA LES ESCOLES

Xàtiva, 15 de juny de 2018.- La regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno, i el diputat provincial Josep Bort han fet lliurament aquest matí dels premis de la IV Edició del Concurs Ambiental Escolar que l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València organitza amb la col·laboració dels Ajuntaments amb l’objectiu de propiciar una major sensibilitat ambiental en l’alumnat de primària. El premi, consistent en tres entrades al Bioparc, ha sigut per a Carlota Cuquerella i Tortosa, alumna de Nostra Senyora de la Seu.

D’altra banda també s’ha premiat la resta d’alumnat participant, 5é i 6é del Col·legi Nostra Senyora de la Seu i de La Immaculada, amb uns embolcalls reutilitzables per tal de continuar promocionant entre els i les escolars la cura i l’actitud de respecte al Medi Ambient.

Et pot interessar

Cartell Inauguració Betlem 2018

Xàtiva inaugura la XXVIII edició del Betlem més gran d’Espanya

El Betlem Monumental de Xàtiva obrirà les seues portes el proper dissabte 15 de desembre …