Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / MEDI AMBIENT PREMIA LES ESCOLES

MEDI AMBIENT PREMIA LES ESCOLES

Xàtiva, 15 de juny de 2018.- La regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno, i el diputat provincial Josep Bort han fet lliurament aquest matí dels premis de la IV Edició del Concurs Ambiental Escolar que l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València organitza amb la col·laboració dels Ajuntaments amb l’objectiu de propiciar una major sensibilitat ambiental en l’alumnat de primària. El premi, consistent en tres entrades al Bioparc, ha sigut per a Carlota Cuquerella i Tortosa, alumna de Nostra Senyora de la Seu.

D’altra banda també s’ha premiat la resta d’alumnat participant, 5é i 6é del Col·legi Nostra Senyora de la Seu i de La Immaculada, amb uns embolcalls reutilitzables per tal de continuar promocionant entre els i les escolars la cura i l’actitud de respecte al Medi Ambient.

Et pot interessar

El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar Xàtiva, 11 d’octubre …