Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / El cap de la Guàrdia Civil de la província de València participa en l’entrega diplomes als policies locals de Xàtiva
DSC03594

El cap de la Guàrdia Civil de la província de València participa en l’entrega diplomes als policies locals de Xàtiva

Les Jornades Tècniques d’Intervenció Operativa de la Policia Local de Xàtiva s’emmarquen en la col·laboració entre ambdós cossos policials

Xàtiva, 27 de juny de 2018.Aquest matí ha tingut lloc l’entrega de diplomes de les Jornades Tècniques d’Intervenció Operativa de la Policia Local de Xàtiva. Es tracta d’una col·laboració entre la policia municipal i la Guàrdia Civil que ha suposat la formació de al voltant de 30 policies locals de la ciutat. L’alcalde Roger Cerdà i el coronel cap de la Comandància Superior de València, de la Guàrdia Civil, Amador Escalada Sánchez, han fet lliurament dels diplomes.

Els cursos, celebrats al llarg del mes de juny en dependències policials i a les instal·lacions de Les Pereres, han abastat diversos temes, com ara normativa, fonaments de tir i seguretat d’armes, tècniques de defensa personal i de reducció de detinguts i triangulacions simples i dobles, entre d’altres. Les distintes matèries de les jornades es desenvoluparen amb continguts teòrics i sessions de pràctica.

Et pot interessar

IMG-20190726-WA0018

La Policia Local incopora tres nous agents amb caràcter de funcionaris interins

Xàtiva, 26 de juliol de 2019.- L’ajuntament de Xàtiva ha fet públiques les bases específiques …