Alertes
Inici / 23 joves es formen laboralment aquest estiu a Xàtiva gràcies al Programa «La Dipu et beca»

23 joves es formen laboralment aquest estiu a Xàtiva gràcies al Programa «La Dipu et beca»

Els beneficiaris han estat rebuts hui per l’alcalde Roger Cerdà

Comencen les Escoles d’Estiu, que es prolongaran fins el 10 d’agost, i per a les que encara queden places disponibles

Xàtiva, 2 de juliol de 2018.- Els 23 joves que es beneficiaran aquest estiu a l’Ajuntament de Xàtiva del Programa Formatiu «La Dipu Et Beca» han estat rebuts aquest matí per l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà.

Aquestes pràctiques formatives per a joves, establertes per la Diputació de València, tenen com a objectiu la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic.

En concret s’ha ocupat un lloc per a Secretaria, un per a Modernització i Desenvolupament Local, un per a Recursos Humans, un per a Dona, un per a Participació Ciutadana, un per a Protocol i Fira, un per a Promoció Econòmica, un per al Centre Cultural CCX, un per a la Biblioteca Municipal, quatre per a l’Escoleta d’Estiu, un per a Turisme, tres per a Esports, un per a Joventut, tres per a Benestar Social, un per a Urbanisme i un altre per a l’Oficina Tècnica.

Els estudiants escollits cursen titulacions com ara ADE, Dret, Economia, Ciències Polítiques, Finances, Negocis Internacionals, Turisme, Educació Infantil, Estudis Anglesos o Hispànics, Filologia Clàssica o Catalana, Psicologia, Periodisme, Publicitat, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Història o Història de l’Art entre d’altres.

Els beneficiaris d’aquestes beques són estudiants majors de 18 anys que es troben cursant algun dels estudis oficials remesos, amb el veïnatge administratiu en algun municipi de la província de València y que no han gaudit d’una altra beca o ajuda de la mateixa finalitat.

Comencen les escoles d’estiu

Aquest dilluns han començat les Escoles d’Estiu Municipals als col·legis Gozalbes Vera i Martínez Bellver per a un centenar de xiquets i xiquetes, amb horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres fins el proper 10 d’agost, per tal de poder atendre a les demandes de les famílies que han de treballar.

Aquestes escoles van dirigides a alumnat entre 3 i 10 anys -fins a 12 si tenen germans matriculats-, i el preu total és de 75 euros. Les matrícules s’han formalitzat a la asa de la Joventut de Xàtiva, i encara hi ha places disponibles.

«Aquest Servei és una alternativa ideal d’oci educatiu per als més menuts de la ciutat amb activitats programades i participatives que fomenten aspectes com la creativitat, la responsabilitat, l’autonomia personal, el medi ambient i la socialització i respecte amb els seus iguals», ha destacat la regidora d’Educació Amor Amorós..

Aquest dimecres 4 de juliol, a les 19 hores, tindrà lloc una reunió a la Casa de les Dones de Xàtiva per tal de presentar a l’equip així com la programació de les activitats.

Et pot interessar

Convocatòria i proves de selecció de personal per a la cobertura en propietat d’una plaça de comissari/a, subgrup A1, mitjançant sistema selectiu concurs oposició, per promoció interna en la modalitat interadministrativa amb mobilitat (Act. 15/11/2019)

01La convocatòria i el text íntegre de les bases estan publicades en el Butlletí Oficial …