Alertes
Inici / Cultura i oci / La Casa de la Joventut oferirà sales d’estudi en juliol i agost
12enaprogramacio

La Casa de la Joventut oferirà sales d’estudi en juliol i agost

Regidoria i Consell de la Joventut presenten la programació juvenil per a l’estiu

Xàtiva, 4 de juliol de 2018.- La Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut enceten la nova programació juvenil per als mesos de juliol i agost de 2018. Aquesta programació continua oferint activitats i tallers d’oferta molt variada i accessibles als i les joves. Recordem que l’horari del Centre d’Informació Juvenil, durant el període del 9 de juliol al 9 de setembre, serà de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores i els dimecres de 18 a 21 hores. Així i tot, la Casa de la Joventut obrirà per oferir les sales d’estudis de 8 a 15 hores de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14 hores.


D’aquesta nova programació cal destacar els tallers gratuïts de diferents temàtiques, com ara els tallers de perruqueria, cuina, ràdio, reciclatge de palets, papiroflèxia o agendes. A més a més, de les diverses activitats d’oci, informació i participació per a joves, cal destacar la Setmana de la Joventut que tindrà lloc del 4 a l’11 d’agost, on tindrem una programació especial amb diversos tallers, activitats, eixides i un programa de ràdio en directe. Tota aquesta programació especial serà anunciada més avant.

Respecte a les activitats programades, el dia 7 de juliol tindrà lloc una quedada per a Armys, moviment juvenil de gran èxit entre el públic adolescent. El dia 21 de juliol hi haurà una eixida d’escalada i també una jornada de jocs de rol i taula a la Casa de la Joventut. Finalment, el dissabte 25 d’agost hi haurà una activitat a l’escape room de Xàtiva.


L’oferta de viatges continua i, per a aquest estiu, s’ofereix una eixida a la mar amb diverses activitats nàutiques programades per al dissabte 4 d’agost. Per al dimecres 8 d’agost també hi haurà una eixida a un parc aquàtic en Cullera. El preu per a ambdues activitats inclou, a més de l’entrada, transport i assegurança.

Respecte als concursos d’aquesta programació, s’organitzen un per commemorar el dia de l’Amistat el 30 de juliol (Poesia de l’Amistat) i en agost, un altre concurs de selfie amb el cartell d’Al Ras Festival. Les bases es podran consultar en la Casa de la Joventut.

Del 6 de juliol al 4 d’agost hi haurà una exposició oberta en la Casa de la Joventut sobre el dia de l’orgull LGTBI+ i del 6 d’agost al 7 de setembre es realitzarà una exposició anomenada “Som Joventut”.

Cal dir que totes les activitats estan adreçades prioritàriament als joves de 12 fins a 30 anys.

Et pot interessar

Fira_Xàtiva_2019

La Fira d’Agost de Xàtiva 2019 rep al voltant de 200.000 visitants

L’alcalde Roger Cerdà destaca la consolidació del nou model de Fira Xàtiva, 21 d’agost de …