Alertes
Inici / Cultura i oci / Els Amics de les Arts presentarà el seu últim disc ‘Un estrany poder’ al Nits al Castell de Xàtiva
26 juliol de 2016- Els Amics de les Arts graven nou disc als estudis Ground Black Pepper de Cornellà de Terrri (Girona).  FOTOGRAFIES DE TONI VILCHES.
26 juliol de 2016- Els Amics de les Arts graven nou disc als estudis Ground Black Pepper de Cornellà de Terrri (Girona). FOTOGRAFIES DE TONI VILCHES.

Els Amics de les Arts presentarà el seu últim disc ‘Un estrany poder’ al Nits al Castell de Xàtiva

El grup català amb tres Discos d’Or en la seua carrera i nombrosos premis de la crítica, visita del Castell de Xàtiva decidits a aixecar-nos de les butaques i contagiar-nos del seu enèrgic directe.

Aquest proper 14 de juliol, dins de la programació del Festival Internacional Nits al Castell, Els Amics de les Arts ens presentaran el seu darrer disc ‘Un estrany poder’ (Sony Music, 2017), disc produït, gravat i mesclat a cavall entre Catalunya i Anglaterra per Tony Doogan, el conegut productor escocès artífex d’algun dels discos de Mogwai, Belle & Sebastian, Teenage Fanclub i molts altres.

Després d’aconseguir tres Discos d’Or al llarg de la seua carrera, la banda de Barcelona treu el seu treball més aclamat. Amb ell, aquest passat 2017, van rebre el Premi Enderrock de la Crítica al millor artista sent considerat un dels millors discos de l’any. La crítica musical l’ha qualificat com un pas endavant en la seua carrera musical, un treball vigorós, més electrònic i contundent; una evolució que no deixa de banda l’essència d’Els Amics de les Arts i la seua complicitat a l’escenari. La professionalitat i solidesa d’Els Amics de les Arts es fa evident en una posada en escena que no deixa indiferent amb el seu directe estructurat i enèrgic. Les clàssiques alternatives en la veu cantant segueixen resultant excitants, igual que els escassos moments d’assossec.

 

Et pot interessar

DSC06876

La Junta Local Fallera i la Música Vella estudien l’edició d’un CD amb les obres del Concurs de Pasdobles Fallers

El director de la banda proposa avançar el certamen per a que les peces guanyadores …