Alertes
Inici / Cultura i oci / Els Amics de les Arts aixecaren al públic dels seients en Nits al Castell
actuacio

Els Amics de les Arts aixecaren al públic dels seients en Nits al Castell

El grup barceloní va transmetre energia i felicitat el passat dissabte al segon concert del festival internacional de promoció turística de Xàtiva

Xàtiva, 16 de juliol de 2018.- El passat dissabte 14 de juliol va ser el torn d’Els Amics de les Arts dins la programació del Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva. Presentaren el seu últim disc, ‘Un estrany poder’, al castell de Xàtiva. Des del primer moment, van mostrar les seues ganes de passar-ho bé i es mostraren feliços de tocar en un entorn únic i monumental. El grup barceloní, un dels millors exponents de l’actual indie nacional, va fer gal·la d’un directe enèrgic i una gran posada en escena.

Amb un so impecable i un espectacle de llums que en tot moment va acompanyar en intensitat i elegància, no van faltar les seues clàssiques alternatives a la veu, deixant molt poc espai per a l’assossec i aconseguint en molt poc temps aixecar al públic de les seues butaques. Explicaren la seua satisfacció per estar tocant a Xàtiva i perquè amb aquest últim disc ja havien estat moltes més les ciutats de la Comunitat Valenciana que havien visitat. Van connectar des del primer moment amb el públic i la complicitat amb aquest va anar en augment fins a posar a tothom en peu a ballar.

Una nit plena d’energia positiva i de bon ambient que va aconseguir que tots els assistents se n’anaren del castell amb un enorme somrís en les seues cares i taral·lejant alguns dels temes que hi van sonar.

Els propers concerts de Nits al Castell seran Maria Arnal i Marcel Bagés, Maika Makovski & Brossa Quartet (dissabte 21 de juliol) i Juan Perro (dissabte 28 de juliol).

Et pot interessar

_DSF0276

Manel Fuentes tanca la XXII edició del festival Nits al Castell

El presentador barcelonès amb la seua banda va posar el punt final a una edició …