Alertes
Inici / Esports / L’Ajuntament de Xàtiva repara la pista d’Skate-park del polígon La Vila
pista_skate_Xativa

L’Ajuntament de Xàtiva repara la pista d’Skate-park del polígon La Vila

La inversió, de 5.850 euros, ha consistit en canviar els taulers de fusta de les pistes que es trobaven greument deteriorats

Xàtiva, 14 de juliol de 2018.- El Departament de Serveis Públics de l’Ajuntament de Xàtiva ha dut a terme la reparació de les superfícies de la pista d’skate park ubicada al polígon de La Vila. L’actuació ha suposat una inversió 5.850 euros i s’ha completat amb la instal·lació de papereres i bancs.

La millora ha vingut motivada pel deteriorament dels taulers de les pistes, fet que haguera pogut ocasionar lesions per als usuaris. Per aquest motiu es va decidir la seua substitució tant en la pista central, com en la pista de l’esquerra i la de la dreta.

La pista d’skate-park de Xàtiva és un punt d’encontre especialment recurrent per als joves de la ciutat, on tenen un lloc habilitat per a fer aquestes activitats esportives des de fa ja set anys. La instal·lació, d’uns 6.000 metres quadrats, compta amb circuit de ciclocros, pista per a monopatins i una zona d’obstacles per a la pràctica de trial bike.

Et pot interessar

DSC05212

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero i Nerea Roses, presidenta del Club Atletisme Xàtiva han presentat la XXXIII PUJADA AL CASTELL DE XÀTIVA

La PUJADA AL CASTELL, organitzada pel Club d’Atletisme Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de …