Alertes
Inici / Esports / L’alcalde visita als xiquets i xiquetes que participen a l’Escola Esportiva municipal d’estiu
Escoleta_Estiu

L’alcalde visita als xiquets i xiquetes que participen a l’Escola Esportiva municipal d’estiu

L’activitat, que començà el passat 25 de juny i s’estendrà fins el 10 d’agost, acollirà a més de 300 xiquets durant les set setmanes de durada

Xàtiva, 17 de juliol de 2018.- L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Esports Pedro Aldavero i alguns altres membres de la Corporació Municipal han visitat aquest matí l’Escola esportiva d’Estiu que es celebra a la Ciutat de l’Esport des del passat 25 de juny fins el proper 10 d’agost.

Aquesta XXXV edició, que compta amb més de 300 xiquets i xiquetes inscrits, es divideix en set setmanes que es poden escollir de manera independent. El preu setmanal de l’Escola Esportiva, que té un horari de 9:30 a 13:00 hores, és de 23,10 euros, i a més a més cap la possibilitat d’acollida una hora abans (8:30) o fins una hora després (14 hores) amb un suplement de 5 euros, podent fer així deures o altres activitats. El servei d’autobús setmanal -amb un mínim de 25 alumnes- és de 13,5 euros.

Durant el matí els xiquets i xiquetes realitzen jocs i activitats diverses en les àmplies instal·lacions de la Ciutat de l’Esport, i a més a més tenen servei de piscina per poder refresca-se i realitzar activitats aquàtiques. Als assistents, que van dels 3 als 16 anys i es troben dividits per grups d’edat, se’ls regala una camiseta i una gorra.

«Aquest és un servei que està més que consolidat i estem molt contents de poder oferir-lo als pares, mares i xiquets de la nostra ciutat. Esperem que seguisca amb la mateixa afluència de gent i que tot aquell que el necessite sàpiga que els xiquets estan ben atesos i gaudint de diferents activitats esportives i de la piscina, amb monitors professionals que estan damunt d’ells i fan que tinguen un estiu molt més entretingut que quedant-se a casa», ha declarat a la visita l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, ha destacat per la seua part l’augment d’inscrits: «ara mateix hi ha 270 xiquets i xiquetes però al llarg de les setmanes en passaran més de 300. S’ho estan passant molt bé i des de la Regidoria d’Esports seguirem apostant per aquest projecte, que compta amb dos setmanes més de les que solien oferir-se anteriorment arribant fins la meitat d’agost. Volem ajudar a les famílies per a que tinguen on deixar els xiquets, i fer que aquests gaudisquen durant les vacances».

Et pot interessar

DSC05212

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero i Nerea Roses, presidenta del Club Atletisme Xàtiva han presentat la XXXIII PUJADA AL CASTELL DE XÀTIVA

La PUJADA AL CASTELL, organitzada pel Club d’Atletisme Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de …