Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut organitza un taller de cuina xinesa i una Jornada de Rol i Jocs de Taula
campviu

Joventut organitza un taller de cuina xinesa i una Jornada de Rol i Jocs de Taula

Joventut organitza un taller de cuina xinesa i una Jornada de Rol i Jocs de Taula

A més a més 19 joves voluntaris que es troben a Xàtiva reconstruiran i senyalitzaran el camí de la Senda del Castell

Xàtiva, 18 de juliol de 2018.- La Regidoria de Joventut ha programat per a aquesta setmana un taller de cuina i una jornada de jocs de taula continuant amb l’oferta lúdica i formativa a la ciutat durant els mesos d’estiu.

D’una banda, aquest dimecres a les 18:30 té lloc un taller per a poder iniciar-se en el món de la cuina xinesa, amb la possibilitat de degustar els plats una vegada finalitzada la seua elaboració.

Per la dissabte 21 de juliol, la Casa de la Joventut acollirà una activitat junt a l’associació Xàtiva No Yume, anomenada Jornades de Rol i Jocs de Taula. Des de les 11 fins les 19 hores estaran disponibles diversos jocs de taula i partides de rol de manera gratuïta, amb la possibilitat de gaudir d’un oci alternatiu.

Altra activitat coordinada per la Regidoria de Joventut junt amb l’Institut Valencià de la Joventut i les regidories d’Esport, Medi Ambient i Brigada és la d’un Camp de Voluntariat Mediambiental a Xàtiva en el que, amb l’ajuda de 19 joves voluntaris d’entre 15 i 17 anys, es reconstruirà i se senyalitzarà el camí de la senda del castell de Xàtiva. Aquests joves voluntaris van arribar el passat dia 15 i romandran a la ciutat fins el proper 27 de juliol, allotjant-se a l’alberg el Palau.

Els voluntaris tindran l’horari de 8:30 fins les 12 hores del matí, i a la vesprada podran realitzar diferents activitats jocs i excursions, on també tindran temps lliure per conèixer la ciutat.

Et pot interessar

Joventut_Fira_Estudiant_Xativa

Joventut presenta la seua programació per a maig i juny a la Fira de l’Estudiant

9 tallers, 2 concursos i exposicions i altres 6 cursos s’aglutinaran en aquests dos mesos …