Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Xàtiva inicia la reparació del paviment a l’entronque de la Plaça la Bassa i el carrer Hostals
obres_entronque_Bassa

Xàtiva inicia la reparació del paviment a l’entronque de la Plaça la Bassa i el carrer Hostals

També estan en marxa altres actuacions com la reparació del col·lector del carrer Reina-Bisbes o el de Ximén de Tovia així com l’acondicionament i millora de l’accés al Bellveret

La inversió per a les diferents millores supera els 50.000 euros

Xàtiva, 18 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva està realitzant una sèrie de reparacions i millores a diferents indrets de la ciutat que superaran la inversió dels 50.000 euros.

Aquesta setmana han començat les obres per tal de reparar l’entronque entre la Plaça la Bassa i el carrer Hostals degut a que el paviment, que és de llambordes, es trobava en molt mal estat. L’actuació, amb un pressupost de 14.200 euros, es completarà en els propers dies. A més a més també s’estan duent a terme xicotetes connexions de clavegueram en dues finques entre el carrer Ximen de Tovia i la Baixada de l’Estació, vinculades al col·lector col·locat el passat any.

D’altra banda, demà començarà la reparació del col·lector situat entre el carrer Reina i el carrer Bisbes que no dona el desaigüe suficient, provocant l’acumulació d’aigües fecals i males olors, especialment preocupant als mesos d’estiu degut a la calor. La inversió per a aquesta millora és de 13.900 euros.

Per últim, la propera setmana està previst que s’inicie -amb un pressupost de 14.400 euros- l’adequació del pàrquing del Bellveret, així com la de diferents camins i sendes que van fins l’Ermita de Sant Josep. Aquest acondicionament es troba emmarcat al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), ara anomenat Serveis d’Obres Municipals (SOM).

«Totes aquestes actuacions responen a demandes de la ciutadania. Al remat es tracta de millores als paviments i de reparacions necessàries per al dia a dia de la nostra ciutat que anem complint en la mesura de les nostres possibilitats», ha manifestat el regidor de Serveis Socials, Ignacio Reig.

Et pot interessar

TORREO LLEVANT

La Torrassa de Llevant de Xàtiva es converteix en un observatori d’aus i naturalesa local

Aquest bé municipal i patrimonial va ser cedit a les associacions Bosc Primigeni Xàtiva i …