Alertes
Inici / Sense categoritzar / L’Ajuntament rep als joves que participen al Camp de Voluntariat Mediambiental de Xàtiva

L’Ajuntament rep als joves que participen al Camp de Voluntariat Mediambiental de Xàtiva

El grup ha estat rebut per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Joventut Lena Baraza

Els joves, d’entre 15 i 17 anys, treballen aquests dies en reconstruir i senyalitzar la Senda del Castell

Xàtiva, 19 de juliol de 2018.- L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Joventut Lena Baraza han rebut aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament als voluntaris que durant aquests dies es troben a la ciutat per tal de fer algunes activitats vinculades a Xàtiva.

L’alcalde els ha donat la benvinguda i els ha agraït el seu compromís, «perquè el fet de que gent tant jove decidisca apuntar-se un camp de voluntariat com el de Xàtiva per a conviure i tirar-nos una mà, és un orgull. Xàtiva és una ciutat amb molta activitat i esperem que esteu a gust. Que quan torneu a casa conteu com de bonica és Xàtiva i com de bonica l’heu deixada» ha explicat Cerdà.

La regidora de Joventut Lena Baraza, per la seua part, els ha animat a conèixer la ciutat i els ha emplaçat a tornar més endavant a Xàtiva. «Aneu a fer moltes amistats i és una oportunitat per a viatjar després per tota Espanya i visitar a la gent que hageu conegut».

El coordinador del grup, Sergio Vega, també ha destacat l’important treball que estan desenvolupant els joves: «Esteu treballant molt bé. A seguir com porteu fent-ho aquests primers dies i a gaudir, que el temps passa volant».

L’activitat de voluntariat està coordinada per la Regidoria de Joventut junt amb l’Institut Valencià de la Joventut i les regidories d’Esport, Medi Ambient i la Brigada. Es tracta d’un Camp de Voluntariat Mediambiental en que, amb l’ajuda de 19 joves voluntaris d’entre 15 i 17 anys, es reconstruirà i se senyalitzarà el camí de la senda del castell de Xàtiva. Aquests joves voluntaris van arribar a la ciutat el passat dia 15 i prolongaran la seua estada fins el proper 27 de juliol, allotjant-se a l’alberg el Palau.

El seu horari de treball és de 8:30 fins les 12 hores del matí, mentre que per les vesprades realitzen diferents activitats, jocs i excursions per Xàtiva, amb temps per conèixer la ciutat de primera mà.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …