Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / L’antic escorxador continua prenent forma amb l’avanç de la seua rehabilitació
Escorxador_obra

L’antic escorxador continua prenent forma amb l’avanç de la seua rehabilitació

S’està donant forma a un despatx, dues aules formatives i lavabos accessibles

S’han iniciat les converses per tractar de crear un Centre de Formació de Bombers

Xàtiva, 19 de juliol de 2018.- La rehabilitació i millora de l’antic escorxador ubicat front al Centre Comercial Plaza Mayor, junt al Parc de Bombers i el Mercat d’abastos, continua prenent forma.

Les obres estan emmarcades a la II fase del Programa «Escorxador Viu», dintre del Projecte ET FORMEM, que començà el passat mes maig i que té una durada de dotze mesos. Els deu participants d’aquesta segona fase estan donant forma en la instal·lació a un despatx i dues aules de formació, així com lavabos accessibles.

A més a més, també s’han iniciat converses amb el Consorci de Bombers i l’Escola Taller, obrint la possibilitat de crear en aquesta ubicació un Centre de Formació per a Bombers de caràcter provincial, però amb la intenció de que siga un centre referent també a nivell autonòmic.

«Estem aconseguint formar i facilitar treball a un grup de persones, recuperar un espai municipal degradat i cooperar amb el cos de bombers per a que puguen gaudir d’unes millors instal·lacions on poder desenvolupar el seu treball», ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica Miquel Lorente.

Cal recordar que els projectes ET FORMEM són mixtos d’ocupació i formació, finançats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, el SERVEF i cofinançats pel Fons Social Europeu en un 50%. La seua finalitat és facilitar la inserció laboral i la permanència en el sector, amb la posada en marxa d’accions formatives que s’alternen amb la prestació de serveis d’utilitat pública i interés social.

Et pot interessar

DSC01247

La Conselleria d’Agricultura aprova la Certificació de Qualitat de l’all tendre de Xàtiva

Amb aquesta aprovació culmina un procés legal per posar en valor aquesta hortalissa Xàtiva, 29 …