Alertes
Inici / Educació / S’inicien les obres de millora d’habitabilitat i eficiència energètica del CEIP Taquígraf Martí

S’inicien les obres de millora d’habitabilitat i eficiència energètica del CEIP Taquígraf Martí

L’actuació s’efectuarà amb una subvenció de 130.000 euros per part de la Diputació de València

Altres millores que es duran a terme són la instal·lació d’un ascensor i la urbanització del pati principal

Xàtiva, 24 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les obres de millora al CEIP Taquígraf Martí, amb un pressupost de 130.000 euros procedents del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centres d’Educació Infantil i Primària de la Província de València gràcies a la Diputació de València, que ha invertit en aquest exercici més de 7 milions d’euros.

L’edifici objecte de l’actuació es va construir a principis dels anys 80 i el projecte tracta la millora de la seua habitabilitat i de l’eficiència energètica. En ell es preveu la col·locació d’un sistema d’elevació mitjançant la instal·lació d’un ascensor de sis places, que s’ubicarà a les estàncies que actualment serveixen de magatzem, i que en el projecte original tenien prevista la formació del buit per a l’ascensor.

Altra de les millores es preveu a la fusteria d’alumini existent a la façana sur de l’edifici degut a la seua tipologia, amb la seua substitució per un altre sistema d’obscuriment i vidre de baixes emissions, que permeta un millor coeficient tèrmic.

També s’operarà en relació a la instal·lació elèctrica, amb l’ampliació de proteccions en quadres i senyalitzacions d’emergència, i a més a més s‘urbanitzarà el pati principal del centre.

Les obres, que ja estan en marxa, estaran concloses per a l’inici del proper curs acadèmic, sense entorpir l’activitat escolar del centre.

Et pot interessar

El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar Xàtiva, 11 d’octubre …