Alertes
Inici / El sopar social de jubilats i pensionistes del proper 16 d’agost reunirà a uns 1.400 assistents
Foto: Estudi Federico

El sopar social de jubilats i pensionistes del proper 16 d’agost reunirà a uns 1.400 assistents

Les entrades són gratuïtes i es poden arreplegar del 6 al 10 d’agost a la Llar del Jubilat de la Plaça Roca

L’acte inclourà com a novetat l’homenatge a Bruno Lomas

Xàtiva, 31 de juliol de 2018.- El camp de futbol de la Murta acollirà el proper dijous 16 d’agost la festa-sopar de jubilats, pensionistes i associacions, que començarà a partir de les 21 hores amb l’obertura de portes dues hores abans.

L’acte, en el que està previst que participen unes 1.400 persones, estarà amenitzada per Emilio Solo i Los Rokeros, i comptarà com a novetat amb l’homenatge a Bruno Lomas que s’ha pogut agregar a aquesta cita atenent a la gran demanda que s’havia produït per part de la ciutadania.

Les entrades, que són gratuïtes i no es poden vendre, es poden arreplegar del 6 al 10 d’agost, en horari de 10 a 13 hores, a la primera planta de la Llar dels Jubilats, situada en el carrer Roca. Només s’entregarà un màxim de dos tiquets per persona. El sopar és per a veïns i residents de Xàtiva, podent-se comprovar aquesta circumstància per part de l’organització, mitjançant petició del DNI.

Durant la cerimònia es sortejarà entre els assistents empadronats a Xàtiva quatre viatges, i a més a més hi haurà un detall per a tots els participants.

«És un plaer per al departament de Benestar Social poder convidar a tots els jubilats i pensionistes de Xàtiva al sopar social que es farà el proper 16 d’agost, on enguany s’homenatjarà a Bruno Lomas. Esperem que els assistents ho passen d’allò més bé i que alhora gaudisquen d’una bona Fira», ha declarat la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo.

Et pot interessar

La Casa de Cultura inaugura una exposició sobre els 100 anys de la Plaça de Bous de Xàtiva

La cita tindrà lloc a les 20 de la vesprada a la sala d’exposicions de …