Alertes
Inici / Cultura i oci / Salvador signa 5 convenis de rehabilitació i regeneració urbana amb els ajuntaments de Xàtiva, Ontinyent, Almussafes, Llíria, i Sagunt
PHOTO-2018-07-31-15-11-14

Salvador signa 5 convenis de rehabilitació i regeneració urbana amb els ajuntaments de Xàtiva, Ontinyent, Almussafes, Llíria, i Sagunt

El valor dels convenis sumen un total de 3 milions d’euros

(2018.07.31) La Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori, Maria José Salvador, ha signat cinc convenis de col·laboració amb els ajuntaments de Xàtiva, Ontinyent, Almussafes, Llíria i Sagunt per a escometre actuacions en matèria de regeneració urbana (ARRU), així com de rehabilitació i altres temes de la seua competència com les adequacions en els accessos al monestir de Sant Miquel a Llíria. El valor dels convenis signats aquest dimarts arriba a una suma de 3 milions d’euros.

D’aquesta manera, Salvador ha signat amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el conveni per a la gestió de l’actuació de regeneració i renovació urbana (ARRU) del nucli antic de la ciutat, a l’empara del Pla Estatal d’Habitatge 2013-2016 que permet que les actuacions s’executen fins al 31 de desembre de 2018.

El conveni estableix una subvenció per a l’exercici 2018 de 1.815.257 euros, dels quals el Ministeri de Foment aporta 1.275.000 euros, i la Generalitat participa amb 540.275 euros. Cal recordar que l’acord de 2015 entre el ministeri, la conselleria i l’ajuntament establia una inversió total de 4.428.799 euros, dels quals 1.556.000 euros els aporta el Ministeri de Foment, 565.714,28 va a càrrec de Generalitat, i la resta va a càrrec de l’Ajuntament de Xàtiva i dels particulars.

El conjunt de les obres que s’estan realitzant comprenen la rehabilitació de 90 habitatges, la substitució i nova edificació d’altres 10 habitatges, amb qualificació energètica mínima tipus B, causa del seu estat de deteriorament, així com actuacions de reurbanització en els espais públics.

 

Et pot interessar

KarenSouza_1

El castell de Xàtiva s’ompli amb la presència de Karen Souza

La cantant argentina Karen Souza i els seus músics posen color al festival Nits al …