Alertes
Inici / Destacat / Campanya No és No | Fira Xàtiva 2018

Campanya No és No | Fira Xàtiva 2018

Amigues i amics:

L’ Ajuntament de Xàtiva desde la Regidoria de Dona i Igualtat continuem enguany en el marc de la Fira la campanya #XTVnoésNO. “Xàtiva lliure d’agressions sexistes”.

Amb aquesta iniciativa volem potenciar les relacions lliures, respectuoses, igualitàries i no sexistes. Es tracta d’eradicar la discriminació per qüestió de gènere, present en tots els àmbits. A nivell festiu ès una gran problemàtica que impedeix que les dones disfrutem lliurement de la festa. Pot incloure des de comentaris ofensius fins a formes no consentides de contacte físic.

La idea és garantir un espai de seguretat i confiança on, en el cas de produir-se una agressió sexista, les persones afectades se senten amb prou suport i confiança per actuar per elles mateixes.

L’objectiu ès aconseguir una ciutat igualitària, lliure d’ actituds sexistes i discriminatòries. Des de la ciutat cal defensar el caràcter inclusiu i respectuós de les nostres festes amb una implicació col·lectiva, imprescindible per tal de poder assolir-ho. La corresponsabilitat de tots i totes ès un dels elements centrals en la campanya.

Per aquestes raons, la campanya té com a objectiu la sensibilització i la intervenció (amb unes pautes d’actuació), si s’escau, en aquests espais festius on les condicions poden afavorir possibles interrelacions que donen peu a micromasclismes, assetjaments o agressions sexistes.

Adjuntem el protocol contra les agressions sexistes junt amb l’anexe d’actuació per a que s’adheriu al mateix contestant a aquest correu i també la imatge de la campanya per a difondre-la en les vostres xarxes socials, publicitats, etc.

Suma’t a la campanya desitjant siga del teu interés.

Francesca Chapí Albero
Regidora de Dona i Igualtat.

 

cartell_no_es_no_A3_2017_textCartell protocol barres logo ajunt_blanc - copia

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, OFICIAL D’ACTIVITATS ESPORTIVES, SUBRUP C2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (Act. 16/09/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 6 d’agost de 2018 es …