Alertes
Inici / Ocupació i economia / L’Ajuntament de Xàtiva rep a les últimes incorporacions de l’Avalem Joves Plus
Avalem_Joves

L’Ajuntament de Xàtiva rep a les últimes incorporacions de l’Avalem Joves Plus

Les treballadores s’ubicaran als diferents departaments de l’Ajuntament durant el període d’un any

Xàtiva, 20 d’agost de 2018.Aquest matí s’ha produït la rebuda de la resta de joves que durant un any treballaran a l’Ajuntament de Xàtiva gràcies al Programa Avalem Joves Plus, pla del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF). L’objectiu d’aquest programa amb el que l’Ajuntament comptarà durant un any amb un centenar de nous treballadors, és millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys, proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove de l’administració pública.

Aquestes últimes incorporacions serviran per cobrir els llocs de treball de conserge, monitora de temps lliure, tècnica superior d’administració i finances, treballadora social i altre lloc amb tasques d’Informació i Documentació.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha aprofitat per donar-les la benvinguda en nom de la corporació municipal: «Esperem que vaja molt bé i us desitgem una bona feina. Hem posat moltes expectatives en aquest Programa, perquè aconseguir tindre cent persones més a l’Ajuntament per a nosaltres és un repte».

El Programa Avalem Joves generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat Valenciana i disposarà d’una inversió de més de 100 milions d’euros, finançats gràcies al Fons de Garantia Juvenil de la Unió Europea, dels quals Xàtiva ha percebut 1.056.774,72 euros.

Et pot interessar

Ignacio_Reig

Les línies fonamentals preveuen un pressupost de més de 29,3 milions d’euros per al 2020

Aquest increment ve fonamentat en els més de 4 milions que provindran d’ajudes i subvencions …