Alertes
Inici / Ciutadania / La Conselleria concedeix una subvenció a Xàtiva pel projecte de pressupostos participatius decideiXàtiva

La Conselleria concedeix una subvenció a Xàtiva pel projecte de pressupostos participatius decideiXàtiva

La proposta ha estat recompensada, per segon any consecutiu, amb 5.000 euros que suposen el finançament màxim de la convocatòria

La Conselleria reconeix el treball realitzat per part de l’Ajuntament de Xàtiva en relació al foment de la Participació Ciutadana

Xàtiva, 24 d’agost de 2018.- La proposta dels Pressupostos Participatius DecideiXàtiva’18 ha rebut un total del 5.000 euros procedents de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació; el que suposa el finançament màxim d’aquesta convocatòria.

Es tracta del segon any consecutiu en que el projecte dels pressupostos participatius de Xàtiva aconsegueix una subvenció, pel que l’administració autonòmica reconeix d’aquesta manera el treball realitzat per part de l’Ajuntament de Xàtiva en relació al foment de la Participació Ciutadana.

Xàtiva va sol·licitar la subvenció de la Modalitat I d’aquesta convocatòria que té com a objecte «el foment de la participació i l’enfortiment associatiu». En aquesta modalitat els aspectes del projecte tinguts en compte per part de la Conselleria han sigut: la qualitat tècnica, la planificació de processos de participació, la transversalitat i treball interdepartamental municipal, l’avaluació i seguiment i als beneficiaris i l’impacte poblacional. Aspectes tots ells en els que Xàtiva ha aconseguit unes molt bones puntuacions.

Per a Miquel Alcocel, regidor de Participació Ciutadana, «per segon any la Conselleria ens reconeix la feina feta fins ara i aquesta subvenció concedida és una mostra i ens encoratja a seguir aprofundint en una democràcia on no sols l’equip de govern decideix els canvis necessaris a la nostra ciutat».

Des de la Regidoria de Participació han volgut recordar que des del mes de juliol s’ha iniciat la fase d’avaluació i seguiment del decideiXàtiva’18 amb l’elaboració d’una enquesta valorativa on arreplegar l’opinió de la ciutadania en general -que es pot trobar a la web participa.xativa.es- i la realització de reunions i entrevistes a agents protagonistes del procés participatiu.

Et pot interessar

Aprovada la renovació del Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de Xàtiva 2020-2022

Aquest Pla permetrà agilitzar l’eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública de …