Alertes
Inici / Programació Joventut setembre-octubre

Programació Joventut setembre-octubre

La Regidoria de Joventut enceta la nova programació juvenil per als mesos de setembre i octubre de 2018. Aquesta programació continua oferint activitats i tallers d’oferta molt variada i accessibles per als i les joves.

D’aquesta nova programació cal destacar els tallers de diferents temàtiques, com ara els tallers de Slime, de cuina marroquí, de conèixer webs per la recerca de feina, com elaborar un currículum, iniciació al dibuix, tècniques d’estudi, escenografia per al teatre, taller de cuina terrorífica… Recordem que tots els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia en la Casa de la Joventut.

Respecte a les activitats programades, durant el mes de setembre, es realitzarà una eixida a l’scape room i una quedada multifandom organitzada pels corresponsals juvenils. A més a més, es continuarà visitant els centres d’educació secundària de la ciutat per tal de donar difusió al programa i a totes les activitats que realitzen per als i les joves.

L’oferta de cursos homologats per l’escola d’animació Abast continua i per aquests mesos realitzaran un curs d’educació i esports, educació per a la salut i primers auxilis (65h), el curs de manipulador d’aliments (4h), llenguatge de signes (30h) i a partir del 19 d’octubre tindrà lloc el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil (310h). A més a més, també es realitzarà des de la Casa de la Joventut un curs de preparació per a les proves de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià de nivells B2 i C2.

Per tal de promocionar la literatura creativa també es durà a terme un concurs de conte terrorífic, on el guanyador o guanyadora rebrà un premi de 50€ per a gastar a un comerç de la localitat. Les bases del concurs s’han de sol·licitar en la Casa de la Joventut.

Recordem que, a partir del 10 de setembre, començarà l’horari d’hivern d’atenció al públic en el Centre d’Informació Juvenil. L’horari serà de 10 a 13h de dilluns a dissabtes, i vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20h. Pel que fa a l’horari de la Casa de la Joventut i de les aules d’estudi i polivalents, serà de 8 a 15h i de 17 a 20h.

Per a més informació o inscriure’s al tallers, activitats i cursos, el nostre telèfon d’atenció al públic és el 962281803 i el correu electrònic “joventut@ayto-xativa.es”. També podeu seguir les xarxes socials (instagram i facebook amb el nom d’Infojove Xàtiva) i podeu enviar un whatsapp al telèfon 663999289 amb “infojove Xàtiva + nom i cognoms + edat + municipi” per estar al corrent de totes les novetats que ofereixen. També podeu presentar propostes mitjançant els Corresponsals Juvenils dels instituts o directament al Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut, ubicada en el Carrer Montcada, 14.

triptic setembre - octubre 3-02 - XARXES

Et pot interessar

Arxiu Municipal de Xàtiva: Document del mes

Des de l’arxiu municipal de Xàtiva proposem una iniciativa per tal de difondre alguns dels …