Alertes
Inici / Cultura i oci / La Casa de la Joventut acull un Curs d’educació i esport amb educació per a la salut
Curs Educació i Esport + Educació per a la Salut i primers Auxilis

La Casa de la Joventut acull un Curs d’educació i esport amb educació per a la salut

El curs, de 50 hores i amb un preu de 65 euros, comença la propera setmana i s’impartirà de dilluns a divendres de 17 a 20 hores

Xàtiva, 13 de setembre de 2018.- La Casa de la Joventut de Xàtiva acollirà a partir de la propera setmana un curs de 50 hores d’educació i esport + educació per a la salut i primers auxilis, organitzat per la Regidoria de Joventut, i que s’estendrà des del dilluns 17 de setembre fins al 6 d’octubre en horari de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

El curs, certificat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) serà impartit per l’Escola Abast Animació, i té un preu de 65€. Aquest curs habilita als i les joves a treballar l’esport com a eina dins de l’àmbit de l’animació sociocultural com a monitor o monitora que amenitza tot tipus d’esdeveniments i realitza programes d’activitats relacionats amb l’esport. També fa referència a l’educació per a la salut, que es presenta com un concepte fonamental per exercir uns hàbits saludables. A més a més, es podran aprendre tant primers auxilis com les tècniques i els procediments de caràcter immediat, limitat, temporal i no professional que rep una persona.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre D’Informació Juvenil de Xàtiva conviden a tothom a apuntar-se a la Casa de la Joventut, i recorden aquest títol es troba molt demandat per a treballar en empreses d’animació i esdeveniments.

Curs Educació i Esport + Educació per a la Salut i primers Auxilis

Et pot interessar

Fira_Xàtiva_2019

La Fira d’Agost de Xàtiva 2019 rep al voltant de 200.000 visitants

L’alcalde Roger Cerdà destaca la consolidació del nou model de Fira Xàtiva, 21 d’agost de …