Alertes
Inici / Cultura i oci / El Corpus de Xàtiva a la II Jornada: El Patrimoni Ocult Valencià, en la UPV
Els Gegants

El Corpus de Xàtiva a la II Jornada: El Patrimoni Ocult Valencià, en la UPV

Xàtiva participa avuí en la II Jornada: El Patrimoni Ocult Valencià, organitzada per la Universitat Politècnica de València.

La UPV ha convidat a l’Ajuntament de Xàtiva, sent el Regidor de Cultura i Patrimoni Jordi Estellés i el Tècnic de Cultura Josep Sanchis. qui exposaran en una ponència, mitjançant audiovisuals, l’origen, manteniment i evolució que ha sofert la Festivitat del Corpus que es celebra cada any a la nostra ciutat, difonent-la així per tot arreu de la Comunitat Valenciana i més enllà.

A més de Xàtiva, formen part de les 3 taules previstes de ponències, altres poblacions com són Morella, Dénia, Quart de Poblet, Biar, Onil, Borriol, L’Alcora, Cofrentes i Palomar.
L’any passat participaren en la I Jornada les poblacions de Vinarós, Sagunt, Enguera, Ibi, Banyeres, Bélgida, Villar, Pego, Forcall, Titaguas,…

La Jornada preten traure a la llum i divulgar els diversos aspectes de la riquesa de les nostres festes més tradicionals, perquè siguen conegudes més allà de l’entorn municipal i comarcal on tenen lloc.

Patrimoni ocult 2018

Et pot interessar

PortAventura

La Regidoria de Joventut organitza un viatge a Port Aventura

L’activitat es realitzarà els propers dies 26 i 27 d’octubre Xàtiva, 01 d’octubre de 2019.- …