Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut convoca un curs de monitor d’activitats de temps lliure

Joventut convoca un curs de monitor d’activitats de temps lliure

Xàtiva, 19 de setembre de 2018.- La Regidoria de Joventut organitza un curs de monitor d’activitats de temps lliure. Ja el passat mes de juliol, es va realitzar un altre curs com aquest en modalitat intensiva. En aquesta ocasió, el curs tindrà lloc durant els caps de setmana a partir del 19 d’octubre, en horari de 9 a 14h, a la Casa de la Joventut de Xàtiva.

El curs està certificat per l’IVAJ i l’imparteix l’Escola Abast Animació. Té un preu de 130€ i de 115€ per a qui tinga carnet jove. El curs habilita als i les joves a treballar com a monitor/a dins de l’àmbit de l’animació sociocultural què amenitza tot tipus d’esdeveniments i realitza programes d’activitats relacionats amb diferents àrees com una granja escola, una acampada, un voluntariat, etc. La matrícula per a aquest curs MAT ja està oberta.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva es fa una crida a la participació en aquest curs, ja que facilita l’obtenció d’un títol molt demandat per treballar en empreses d’animació i esdeveniments.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …