Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Presentació del programa mediambiental “Tota gota fa corrent”
cartell aigua

Presentació del programa mediambiental “Tota gota fa corrent”

Xàtiva, 27 de setembre de 2018.- Demà, divendres 28 de setembre, de 9:00 a 13:00h la plaça Porta de Sant Francesc de Xàtiva acollirà la presentació interpretativa de les accions incloses dins del programa mediambiental “Tota gota fa corrent”.

Aquest és un projecte desenvolupat per l’associació Interpreta Natura amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, que inclou accions diverses com rutes teatralitzades, voluntariats, tallers interpretatius o jornades, amb la finalitat de conscienciar de la importància de l’aigua i de l’ús que en fem.

Et pot interessar

obres_entronque_Bassa

Xàtiva inicia la reparació del paviment a l’entronque de la Plaça la Bassa i el carrer Hostals

També estan en marxa altres actuacions com la reparació del col·lector del carrer Reina-Bisbes o …